Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Esca se simte amenintata de Brigitte Macron

Esca se simte amenintata de Brigitte Macron

Autor:

Vizita cuplului prezidential francez la Bucuresti a suscitat un viu interes. Chiar si in zone ale societatii unde nu am fi crezut vreodata ca ar putea avea un asemenea ecou. In lumea modei dambovitene, dar si a afaceristilor francofoni.

 

Brigitte Macron Eli Laslean Carmen Iohannis 667x500 Esca se simte amenintata de Brigitte Macron

Brigitte, Eli si Carmen, un trio pentru linistea romanilor

Spre exemplu, am notat o bizara „iesire” a doamnei Carmen Iohannis  impreuna cu prima doamna a Frantei, Brigitte Macron. Cica sotia lui Klaus a dus-o Brigitte la designerul ei de moda preferat, Eli Laslean. Nu stim daca doamna Macron a comandat sau a cumparat ceva, dar tare ne-am mira sa-o vedem etaland o tinuta Elli, la Palatul Elysee… Din nefericire, in poza nu apar si zecile de agenti francezi si romani care le-au insotit pe doamne. Intr-o alta zona, Brigitte Macron a dat insa adevarata lovitura, si martora ne este chiar madam Esca care a si publicat fotografia cu pricina pe Facebook. In imagine, doamna Macron si francofonul de sot al Escai, Alexandre Eram.

Andreea Esca 2 1 589x500 Esca se simte amenintata de Brigitte MacronComentariul lui Esca, evident obraznic, suna asa: „asta, da, concurenta”. Hopaaaaaa. Sa fi simtit Andreea ca intre cei doi s-a aprins o scanteie? Sa fi devenit peste noapte Eram un iubitor de doamne la varsta a treia? Sau poate aceasta a fost fantezia dintotdeauna a lui Alexandre. S-o fi plictisit de tine, Adreiuta? Si daca acu’ tot l-ai dat in gat, ai idee, Andreea, ce i-ar putea face celebrul serviciu secret francez DGSE, numai ca sa nu se enerveze „monsieur le president”?

ERAM SI MACRON 484x500 Esca se simte amenintata de Brigitte Macron

Eram, in postura de crai, si doamna Macron, muza lui

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!