AcasăNewsEROUL din autobuz: A salvat-o, in ultima clipa, de la moarte!

EROUL din autobuz: A salvat-o, in ultima clipa, de la moarte!

Un sofer de autobuz a ajuns sa fie considerat erou dupa ce, miercuri, a oprit autovehiculul in mijlocul drumului, pe un pod din New York, si a salvat de la moarte o femeie care tocmai se pregatea sa sara.

Darnell Barton, in varsta de 37 de ani, sofer de autobuz in New York, conducea, ca de obicei, pe ruta sa din oras in momentul in care a zarit, pe un pod, o femeie aflata de cealalta parte a barei de protectie.

Barbatul a oprit masina in mijlocul drumului, a deschis usile si a intrebat-o pe aceasta daca se simte bine: „Doamna, sunteti in regula?”. Insa in momentul in care a vazut ca femeia nu ii raspunde, a coborat din vehicul, s-a apropiat de ea, desi in continuare nu coopera, si si-a pus o mana pe umarul ei. „Era distrata, distanta, era complet rupta de lume”, a povestit Barton, citat de dailymail.co.uk.

[youtube]gAhpt0-Dmls[/youtube]

„Am luat-o de mana, am cuprins-o cu bratele si am intrebat-o ‘Vrei sa vii cu mine, pe partea asta (a barei de protectie)?’ si atunci a fost, efectiv, prima data cand a vorbit cu mine si mi-a zis ‘da'”, a mai povestit omul.

Dupa aceea, soferul s-a asezat pe bordura, langa femeie si a vorbit cu ea pana cand un consilier si un ofiter de politie au sosit la fata locului si au preluat-o.

Dupa ce a revenit la volan pentru a duce calatorii la destinatie, convins fiind ca a facut exact ceea ce trebuia sa faca, si ce ar fi facut oricine altcineva in locul lui, pasagerii l-au primit cu ropote de aplauze, noteaza aceeasi sursa.

Foto: dailymail.co.uk

author avatar
Alina Costache
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger