Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Erdogan, dezlantuit impotriva Germaniei!

Erdogan, dezlantuit impotriva Germaniei!

Autor:

Presedintele Turciei, a declarat, ieri, ca actiunile Germaniei de a anula evenimentele sustinatorilor turci „nu sunt cu nimic mai diferite decat cele din perioada nazista”!

 

Erdogan 2 Erdogan, dezlantuit impotriva Germaniei!”Germania, nu ai nici o legatura cu democratia si ar trebui sa stii ca actiunile tale actuale nu sunt mai diferite decat ale celor din perioada nazista. Atunci cand spunem asta, ei sunt deranjati. De ce va deranjeaza?”, a spus Recep Erdogan, intr-un discurs la Istanbul.

Erdogan a fost vizibil iritat ca autoritatile din orasul german Gaggenau au retras  autorizatia pentru organizarea unei manifestatii unde era programat sa tina un discurs ministrul turc al Justitiei, Bekier Bozdag, un eveniment  ce avea drept scop  promovarea referendumului  din luna aprilie prin care se doreste consolidarea puterilor executive ale presedintelui turc.

O situatie similara s-a petrecut la Koln, unde a fost anulat un eveniment la care urma sa participe si ministrul turc al Economiei, Nihat Zeybecki.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!