Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Episodul 2. Alta paguba atribuita unor romani “petrecareti” intr-un local spaniol

Episodul 2. Alta paguba atribuita unor romani “petrecareti” intr-un local spaniol

Autor:

Presa continua sa vuiasca pe tema grupului de romani care a bagat spaima in afaceristii spanioli care au localuri in care se tin petreceri de tip nunti si botezuri.

 

petr Episodul 2. Alta paguba atribuita unor romani “petrecareti” intr un local spaniolNici bine nu se aflase de isprava atribuita unor romani, carora li s-a imputat o paguba de circa 2.000 de euro, pe care ar fi produs-o dupa ce ar fi petrecut bine intr-un local, la un botez, alaturi de peste 120 de invitati, pana sa isi faca loc, dansand, catre iesire si sa se faca nevazuti, ca un alt patron local s-a plans ca a picat victima aceleiasi metode.

Tocmai pe fondul raspandirii informatiei cu pricina, omul a iesit public sustinand, citat fiind de mediterraneodigital.com, ca un grup de petrecareti l-ar fi lasat cu ochii in soare. Rezulta ca de aceasta data ar fi fost o nunta folosita drept paravan pentru ca respectivii – care iarasi au dat bir cu fugitii, pe nepusa masa- doar ca de aceasta data presupusa paguba ar fi de cateva ori mai mare, adica de vreo 10.000 de euro.

Ramane sa se stabileasca daca ar fi vorba despre acelasi grup, avand in vedere ca in cazul de fata se vorbeste despre “est europeni”.

foto: captura site mediterraneodigital    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!