AcasăNewsEmotionant: Au devenit parintii a patru fetite, cand aproape isi pierdusera speranta...

Emotionant: Au devenit parintii a patru fetite, cand aproape isi pierdusera speranta ca vor avea un copil!

Si-au dorit un copil mai mult decat orice. Si au sperat vreme de noua ani ca vor avea sansa sa-si tina in brate bebelusul. Doar ca viata a avut un altfel de plan pentru ei, iar acum sunt parintii a patru printese sanatoase si frumoase!

De cand si-au unit destinele, doi britanici au visat la clipa cand vor avea un copil. Visul lor s-a implinit abia dupa noua ani de eforturi, timp in care au incercat sa nu se lase doborati de dezamagire. Intr-un final, au apelat la medici si gratie fertilizarii in vitro, Christine Clark (36 de ani) a aflat ca este insarcinata, titreaza Daily Mail. Atat ea, cat si sotul sau, James (46 de ani), au fost in al noualea cer. Iar cand medicii le-au spus ca vor avea nu unul, ci patru copii au inteles ca au fost cu adevarat binecuvantati.

Pe langa latura emotionanta, povestea este una rara, din punct de vedere medical – embrionul implantat viitoarei mamici s-a divizat intr-o prima faza in trei, iar unul dintre cele trei in alte doua. Asa s-a ajuns ca femeia sa poarte in pantece patru bebelusi.

Cele patru printese, botezate de parintii lor Caroline, Darcy, Alexis si Elisha, s-au nascut prematur, la sfarsitul lunii martie. Desi au fost usoare cat un fulg, intre timp au castigat in greutate si sunt sanatoase. Cei doi britanici asteapta acum cu nerabdare sa primeasca unda verde de la medici, pentru a le lua acasa. Au pregatit pentru ele o camera si tot ce este necesar pentru bebelusi.

1.225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger