AcasăNewsEmma Watson pozeaza topless in Vanity Fair!

Emma Watson pozeaza topless in Vanity Fair!

Chiar daca a trecut pe langa premiile Oscar, actrita britanica apare intr-un pictorial indraznet in revista americana Vanity Fair. In interviul care insoteste fotografiile, Emma(26 de ani) vorbeste despre rolul sau din „The Beauty and the Beast” (Frumoasa si Bestia) care a marcat „tranzitia” sa spre maturizarea ca femeie.

„Atunci cand am terminat filmarile am simtit ca am facut tranzitia spre a fi o femeie pe ecrane”, a povestit actrita, renumita pentru vederile sale feministe.

Desi pentru milioanele de fani din toata lumea, Emma Watson este, inca, “Hermione” din “Harry Potter”, vedeta a declarat ca vrea neaparat sa scape de imagine de fata cuminte, insa imaginile provocatoare din paginile Vanity Fair, nu se prea potrivesc cu cea de pe coperta, care o infatiseaza pe actrita imbracata intr-o rochie alba, destul de “cuminte”.

La premiera filmului Frumoasa si Bestia, care a avut loc in China, la Disneyland Shangai, Emma a purtat o rochie stralucitoare, cu aplicatii pretioase, marca Elie Saab. Vorbind despre personajul principal, Belle, Emma a declarat ca „desi aceasta este in mod clar o printesa Disney, Belle nu este un personaj pasiv, ci unul responsabil de propriul destin”.

author avatar
Bogdan Borcea
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger