AcasăNewsEmil Boc: Victor Ponta a fost prins cu mata in sac si...

Emil Boc: Victor Ponta a fost prins cu mata in sac si acum hotul striga hotul

Reactia lui Emil Boc in privinta pozitiei Guvernului, in legatura cu neindexarea taxelor locale, nu a intarziat sa apara.

Intr-o conferinta de presa, sustinuta in cursul zilei de luni, primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, l-a atacat dur pe seful Guvernului, spunand ca acesta dezinformeaza si „incearca sa isi ascunda incompetenta”.

Ordonanta pentru neindexarea taxelor locale pe care Emil Boc i-a cerut premierului a starnit mai multe controverse in lumea politica. Daca Victor Ponta a spus ca din cauza presedintelui Basescu nu a putut fi adoptata ordonanta, si presedintia, dar si Emil Boc au tinut sa-i raspunda.

„Victor Ponta a fost prins cu mata in sac si acum hotul striga hotul. A vrut sa scoata castanele din foc cu mana primariilor. Eu il intreb pe Ponta unde e OUG de modificare a Codului Fiscal si el imi raspunde de ce nu a adoptat o ordonanta simpla. Ii cer imperativ ca in aceasta saptamana sa adopte ordonanta de urgenta sau simpla de modificare a Codului Fiscal si sa scoata administratiile locale din incertitudine”, a spus Boc in cadrul conferintei de presa.

Fostul premier a mai spus ca Ponta nu vrea sa recunoasca faptul ca a gresit si ca incearca sa arunce vina pe Administratia Prezidentiala care nu a semnat decretul de promulgare a legii de abilitare.

author avatar
Andra Nesu
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger