AcasăNewsEmil Boc: Candidez pentru un nou mandat la Cluj

Emil Boc: Candidez pentru un nou mandat la Cluj

Liderul PDL Emil Boc a declarat, sambata, ca va candida la Primaria Cluj.  Totodata, democrat-liberalii au anuntat ca Alin Tise este candidatul partidului la sefia CJ Cluj.

Prezent, sambata, la Cluj, Emil Boc si-a anuntat intentia de a ocupa din nou fotoliul de primar al acestui oras. „Am decis sa candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Este o onoare pentru mine faptul ca organizatia PDL Cluj ma sustine in acest demers si sunt convins ca, impreuna cu domnul presedinte al CJ Alin Tise, dar si cu ceilalti colegi de la primariile din judet, vom castiga alegerile locale la Cluj. Am decis sa candidez pentru un nou mandat pentru a consolida statutul incontestabil al Clujului de capitala a Transilvaniei si a pozitiei Clujului, fiind orasul care se afla imediat dupa Bucuresti. M-am intors acasa si vreau sa continui proiectele pe care le-am inceput in 2004. Am primit de doua ori votul de incredere in Cluj, in 2004 si 2008 si in acesti ani am pus in practica promisiunile pe care le-am facut clujenilor”, a anuntat Emil Boc.

„In calitate de primar voi tine cont de prioritatile acestui oras – locurile de munca, modernizarea in continuare a orasului si a judetului si cresterea calitatii vietii in acest oras”, a mai precizat liderul PDL.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger