AcasăNewsElvetienii confunda sigla Jack Daniel's cu drapelul ISIS

Elvetienii confunda sigla Jack Daniel’s cu drapelul ISIS

Psihoza atentatelor ii face pe oameni sa vada ISIS pe toate gardurile

La scurt timp dupa ce s-a mutat in casa noua, un cetatean din Zurich a decis sa inalte un drapel italian si unul cu logo-ul distineriei din Tennessee. Brusc, a avut necazuri.

Psihoza atentatelor ii face pe oameni sa vada ISIS pe toate gardurile

Pentru ca, de departe, sigla in alb si negru a Jack Daniel’s seamana intrucatva cu steagul tot negru cu alb, al gruparii teroriste. Sigur, pe steagul producatorului american sta scris ”Jack Daniel’s, Tennessee whiskey”, in timp ce pe steagul Statului Islamic se poate citi ”Nu exista alt dumezeu decat Allah”. Deci suficient de distincte pentru a nu fi confundate. Dar nu si pentru vecinii amatorului de Jack Daniel’s. Panicati, mai degraba decat sa-l denunte la politie, acestia i-au lasat un bilet in cutia de scrisori: ”Trebuie sa ne temem de dumneavoastra? Intai ati pus drapelul italian si acum drapelul negru si alb al mortii. Sunteti simpatizant al Statului Islamic?”. Biletul era semnat: ”Vecinii ingrijorati”. Omul a primit scrisoarea cu furie, explicand, pentru cotidianul 20 Minuten, ca este victima une defaimari si ca vrea sa depuna plangere la politie. Barbatul, in varsta de 29 de ani, a declarat ca nu va cobori steagul Jack Daniel’s de pe acoperisul casei sale. Nu este prima data cand steagul ISIS este confundat cu alte steaguri inofensive

Adevaratul steag Isis

. Dupa atentatul de la Nisa, din 2016, oamenii au confundat drepelului Vendee (vestul Frantei) cu steagul jihadist. Anterior, in timpul unei gay pride la Londra, o parodie a steagului ISIS, unde literele arabe au fost inlocuite cu sex-toys, i-a ingrijorat pe ziaristii CNN.

author avatar
Bogdan Borcea
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger