AcasăNewsElicopter al salvatorilor italieni, prabusit in zapada: nu sunt supravietuitori

Elicopter al salvatorilor italieni, prabusit in zapada: nu sunt supravietuitori

O noua situatie tragica – in care au fost implicati de aceasta data mai multi salvatori- a fost inregistrata, marti, in aceeasi regiune in care se afla hotelul lovit de avalansa, in cursul saptamanii trecute. Cazul nu are, insa, legatura cu operatiunea de cautare a persoanelor inca date disparute dupa ce hotelul din Abruzzo a fost lovit de avalansa.

Epava aparatului de zbor in care se aflau sase persoane

De aceasta data este vorba despre un elicopter in care se aflau cadre medicale- medic, asistent, dar si doi piloti – care interveneau la o misiune de salvare in zona unei partii din centrul Italiei. Un barbat suferise o leziune, motiv pentru care fusese chemat aparatul de zbor, cu intentia ca pacientul sa fie dus cat mai rapid la spital. Din pacate, elicopterul a cazut intr-o zona acoperita cu zapada. Confom presei locale, la bordul aparatului de zbor implicat in accidentul de la Campo Felice se gaseau in total sase persoane, insa, din pacate niciuna nu a supravietuit impactului.

Informatia vine pe fondul desfasurarii, in continuare, a operatiunii de cautare a persoanelor despre soarta carora inca nu se stie nimic nici la momentul de fata. Conform La Stampa, pana marti se stie ca sunt 14 persoane decedate, trupurile a cinci dintre acestea fiind deja preluate de la locul dezastrului, alti 15 oameni fiind in continuare cautati. De asemenea, trebuie spus ca au fost mai multe gasite in viata, la cateva zeci de ore de cand hotelul a fost lovit de nameti, printre ele si o romanca, precum si fetita si baiatul ei.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger