AcasăNewsElevii se intorc la scoala: De luni incepe semestrul doi

Elevii se intorc la scoala: De luni incepe semestrul doi

Gata cu vacanta, se redeschid scolile si liceele, iar de luni, 10 februarie, toti elevii sunt asteptati la clasa, pentru ca incep cursurile corespunzatoare celui de-al doilea semenstru al anului scolar 2013-2014.

Au profitat de o vacanta prelungita, date fiind conditiile meteo, care au dus la inchiderea mai multor scoli si licee, cu ceva zile inainte de inceputul, oficial, al vacantei ce marcheaza finalul primului semenstru de studiu. Dupa aproape doua saptamani de vacanta, timp in care au avut liber sa faca tot ce isi doresc, copiii se intorc, de luni, in salile de clasa. Isi revad colegii, carora, cel mai probabil, le vor povesti ce au mai facut in zilele libere, dar si profesorii.

Cum, cel mai probabil, cei mai multi scolari vor sa stie deja cand vor avea urmatoarea vacanta, le spunem noi ca, dupa doua luni de lectii, urmeaza o noua perioada de relaxare, de aceast data de Pasti. Conform calendarului anuntat la inceputul anului scolar in curs, 2013-2014, de catre reprezentantii Ministerului Educatiei, urmatoarea vacanta de doua saptamani pe care elevii de scoala gererala si de liceu o vor avea, este dea de Pasti, care va incepe pe 11 aprilie si se incheie marti, 22 aprilie.

Sursa foto: newsbv.ro

868 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger