Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elevii care faceau sex in baia scolii, nota scazuta la purtare- VIDEO

Elevii care faceau sex in baia scolii, nota scazuta la purtare- VIDEO

Autor:

Ancheta demarata in cazul elevilor surprinsi in ipostaze indecente in baia Liceului “I. Neculce” din Targu Frumos a fost finalizata. Cei doi elevi de clasa a IX-a vor avea nota 3 la purtare.

 

sex1 Elevii care faceau sex in baia scolii, nota scazuta la purtare  VIDEO

Reprezentantii institutiei sustin ca vor urma sedinte de consiliere psihopedagogica, cu scopul ca cei doi elevi sa depaseasca momentul. Scantiunea va fi aplicata in cazul protagonistilor filmuletului, dar si in cazul celui care a filmat scena.

„Inspectoratul Scolar Judetean va monitoriza unitatea de invatamant cu privire la modul de implementare a planului de  masuri  propus, la consilierea familiilor si la masurile luate pentru respectarea regulamentului scolar si a normelor de  conduita  in  colectivitate. De asemenea, vor fi organizate in scoli lectorate cu parintii, cu participarea specialistilor din cadrul Consiliului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, dar si cu directorii unitatilor de invatamant, pentru a preveni aparitia unor asemenea incidente. Consideram ca educatia sexuala reprezinta o tema ce trebuie atent abordata in scoala romaneasca, nu doar prin cursuri optionale sau cateva teme sporadice in cadrul disciplinei biologie. De asemenea, parintii trebuie implicati in aceste dezbateri si strategii educationale, pentru ca ei au rolul primordial, fiind in masura sa observe evolutiile copilului/adolescentului sisa previna comportamentele nepotrivite”, a subliniat prof. dr. Camelia Gavrila, inspector scolar general, potrivit realitatea.net.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!