AcasăNewsEleva Iulia Ionescu s-a reintors la manastirea din Suceava!

Eleva Iulia Ionescu s-a reintors la manastirea din Suceava!

Iulia, adolescenta disparuta timp de trei zile de acasa si pe care familia, dar si autoritatile au cautat-o in nestire, inainte de a o gasi intr-un tren, a revenit la manastirea suceveana in care a stat in intervalul in care era cautata cu disperare de catre cei dragi.

De aceasta data, insa, eleva de la „Sfantul Sava” nu a ajuns singura la Manastirea Sihastria Raraului, ci insotita de catre tatal ei, dar si de cativa politisti, acestia din urma dorind sa afle anumite informatii care sa duca la elucidarea cazului care a pus pe jar o tara intreaga.

Iulia Ionescu (15 ani) a stat de vorba cu oamenii legii, lucru pe care l-au facut si calugarii de la lacasul religios amintit, inainte ca toata lumea sa mearga, potrivit monitorulsv.ro, la sediul Politiei din Campulung Moldovenesc, pentru o noua runda de declaratii.

Anchetatorii incearca sa stabileasca exact parcursul elevei de la Sava, din momentul in care familia nu a mai stiut nimic de ea, respectiv de miercurea trecuta, si pana sambata seara, cand a ajuns intr-o gara din Suceava, de unde s-a urcat intr-un tren cu destinatia Bucuresti. Staretul manastirii sucevene Sihastria Raraului a recunoscut ca nu le-a spus politistilor care au batut la poarta manastirii, intreband de eleva disparuta- Iulia Ionescu- faptul ca adolescenta se asundea in interiorul lacasului de cult.

740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger