AcasăNewsUPDATE: Eleva de 13 ani, in stare grava dupa ce a cazut...

UPDATE: Eleva de 13 ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni

UPDATE Tabara nu era autorizata de Ministerul Educatiei, organizata de o asociatie nonprofit care se ocupa de tinerii olimpici la matematica, iar elevii aflati la Busteni erau supravegheati de un singur profesor, potrivit RealitateaTV. Directoarea scolii in care invata eleva a declarat ca nu avea cunostinta despre aceasta tabara. „Nefiind autorizata de scoala, nu stiu cum au aflat parintii de ea. Nu stiam nici noi de tabara”, a precizat Rozica Stefan, intr-o interventie telefonica la postul tv amintit.

O fata in varsta de 13 ani, aflata in tabara la Busteni, a fost transportata in stare foarte grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul trei al unei vile.

Eleva ar fi cazut de la etaj in timpul noptii, insa a fost gasita abia in aceasta dimineata. Colegii au anuntat profesorii, care au chemat de urgenta salvarea. Cand au ajuns la fata locului, medicii au gasit-o pe copila in zapada, in stare grava, cu hipotermie. La aceasta ora, eleva se afla la spitalul din Sinaia, iar doctorii fac eforturi sa-i salveze viata.

„Starea medicala este critica”, a declarat Daniel Radu, de la IPJ Prahova, in direct la RealitateaTv. „La preluare era o stare foarte grava, am gasit-o intr-o stare de hipotermie severa. (…) Viata este in mare pericol (…)”, a precizat Daniel Nicolae, directorul ambulantei Prahova. Acesta din urma a precizat ca sansele fetei sunt „la, etapa actuala, minime”.

Din primele informatii, eleva in varsta de 13 ani este din Bucuresti si se afla in tabara alaturi de alti copii, din mai multe judete din tara. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat si cum a ajuns fata sa cada de la etaj.

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger