AcasăNewsEleva batausa din Braila, audiata de politie – VIDEO SOCANT

Eleva batausa din Braila, audiata de politie – VIDEO SOCANT

(foto: captura video ProTV)

Eleva din Braila, filmata in timp ce a lovit si umilit o alta fata, a fost audiata de politisti. Atat ea, cat si prietena care a inregistrat cruda „corectie” aplicata rivalei la inima unui baiat, risca exmatricularea.

(foto: captura video ProTV)

Eleva de 17 ani din Braila, care a socat o tara intreaga cu violenta gesturilor sale, suporta consecintele. Tanara a fost audiata, luni, de politisti. Si asta dupa ce, intr-o prima faza, profesorii de la liceul in care invata au incercat sa afle de la ea ce a impins-o sa faca asa ceva. Oamenii legii au deschis pe numele agresoarei si a prietenei care a filmat scena un dosar pentru amenintare, lovire si alte violente, potrivit stirileprotv.ro. Maine, consiliul profesoral va decide asupra sanctiunilor ce vor fi aplicate in cazul celor doua, fetele riscand chiar exmatricularea.

Din cate se pare, agresoarea a vazut negru in fata ochilor dupa ce a descoperit pe o retea de socializare cateva mesaje schimbate intre fostul iubit si mai tanara rivala. A hotarat sa ii ceara socoteala, asa ca a agresat-o si a umilit-o intr-un mod cumplit. Intreaga scena a fost filmata de o prietena a agresoarei care, la randul ei, va trebui sa raspunda pentru ca a asistat pasiva la violentele la care a fost supusa victima.

1.934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger