AcasăNewsElev de 16 ani din Voluntari, injunghiat in fata scolii

Elev de 16 ani din Voluntari, injunghiat in fata scolii

Un elev de la Liceul Tehnologic „Nicolae Balcescu” din Voluntari a ajuns la spital dupa ce, luni, a fost injunghiat in picior in fata scolii in care invata.

Un tanar de 16 ani, elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Balcescu” din Voluntari, a fost injunghiat, luni, in picior. Incidentul a avut loc in fata scolii, in momentul in care baiatul a terminat orele de curs.

Baiatul injunghiat a fost transportat de o persoana la o statie de ambulanta, de unde a fost preluat de medici si dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitala.

„Un elev de clasa a IX-a a fost injunghiat in picior, in spatele complexului Metro. Baiatul parasise incinta scolii. Scoala e lipita de complexul Metro. Noi avem masuri pentru intarirea sigurantei in preajma scolii. Sunt reguli foarte precise numai ca situatia aceasta s-a intamplat numai dupa ce a parasit scoala”, a declarat Ion Cornanciu, inspector general Ilfov.

Ca urmare a acestui incident, politistii au demarat o ancheta pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care elevul a fost injunghiat.

author avatar
Ionut Zgimbau
848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger