AcasăNewsElev de 14 ani, injunghiat de doua ori de un tanar de...

Elev de 14 ani, injunghiat de doua ori de un tanar de 16 ani

(foto: bizchannel.ro)

Un elev de 14 ani din Leordeni, judetul Arges, a fost atacat de un tanar in varsta de 16 ani si injunghiat de doua ori, in burta si in spate. Elevul a ajuns la spitaul din Pitesti.

(foto: bizchannel.ro)

La doar cateva zile dupa ce un elev din Voluntari a ajuns in spital dupa ce a fost injunghiat in apropierea scolii in care invata, un alt incident de acest fel s-a produs in Lerodeni, judetul Arges.

Victima a fost un tanar in varsta de 14 ani care a fost atacat si injunghiat de un baiat de 16 ani. Incidentul s-a produs pe o strada din Voluntari, la cateva zile dupa ce tinerii au avut un conflict.

„Copilul de 14 ani este elev in clasa VIII-a la Scoala generala din Leordeni, iar incidentul a avut loc pe strada. Cel care l-a atacat are 16 ani si nu mai este elev. La un moemnt dat, adolescentul a scos un cutit cu care l-a injunghiat in spate si in burta. Ulterior, victima si-a chemat tatal, care a sunat la 112”, a spus Danut Dinu, purtator de cuvant IPJ Arges, citat de realitatea.net.

Elevul de 14 ani a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti cu doua rani, fiind injunghiat in abdomen dar si la spate. Ranile nu sunt adanci, starea lui fiind buna.

author avatar
Ionut Zgimbau
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger