AcasăNewsElev batut crunt in clasa. In loc sa-l ajute, colegii s-au apucat...

Elev batut crunt in clasa. In loc sa-l ajute, colegii s-au apucat sa filmeze

Un nou caz revoltator, cu o agresiune careia i-a cazut victima un elev, a socat opinia publica si a generat un adevarat val de comentarii.

Un elev de clasa a IX-a, de la o clasa cu profil profesional, a fost lovit intai cu palma, iar apoi cu pumnii si cu picioarele, de catre unul dintre colegii sai, pana ajunge sa cada la podea, chiar intr-o sala de clasa. Nu e singurul, insa, care alege sa-i aplice o corectie baiatului.

Totul s-a intamplat la un liceu din Lugoj, in care copiii invata. Victima a ajuns pe mana medicilor, iar agresorii in atentia conducerii scolii. Incidentul va fi investigat si de Inspectoratul Scolar din Timis. Ei risca sanctioni simobolice – si anume scaderea notei la purtare.

Trist este, insa, faptul ca la bataie au asistat si alti colegi ai elevului batut, insa reactia lor lasa de dorit – unul dintre ei gasind chiar de cuviinta sa filmeze intreaga scena, care a ajuns pe Internet. Din primele date rezulta ca episodul violent si reprobabil ar fi avut loc joi, intr-o pauza.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger