Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elev arestat dupa ce a lovit o profesoara

Elev arestat dupa ce a lovit o profesoara

Autor:

Unul dintre elevii care au lovit o profesoara la Scoala Poroschia din judetul Teleorman a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile. Baiatul are 16 ani.

 

elev arestat Elev arestat dupa ce a lovit o profesoaraTanarul a fost acuzat si de lipsire de libertate in mod illegal, iar ieri a fost prezentat judecatorilor care au emis mandate de arestare. Saptamana trecuta, in mediul online au circulat imagini filmate intr-o scoala din comuna Poroschia, judetul Teleorman, in care o profesoara a fost batjocorita si lovita de elevi. In clasa se aflau si alti elevi, dar nimeni nu a intervenit, iar elevul care a filmat a folosit cuvinte jignitoare. Profesoara agresata este cadru didactic suplinitor la Scoala Poroschia si este in primul an de invatamant. A sustinut examenul de titularizare anul acesta si a obtinut media 8. Cum nu a gasit catedra titularizabila, a optat pentru mai multe ore de suplinitor in mai multe scoli. Clasa in care a avut loc incidentul este cunoscuta ca fiind una cu probleme, iar din efectivul de 14 elevi, 12 au luat parte la hartuirea cadrului didactic. Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a cerut Guvernului masuri de protectie pentru profesori, dupa cazul din Teleorman.


1 Comentariu la Elev arestat dupa ce a lovit o profesoara

  1. cobe

    A aparut cocalarul de tata al infractorului afirmand ca loaza lui a fost batjocorita de d-na profesoara.Il cred pe cocalar,loaza de fiu o fi primit o nota magna cum laude pentru teoria matematica noua descoperita de loaza privind lipsirea de spatiu cu mainile murdare a profesoarei.Arestatul pe prea mult drept este un viitor hashishtagist,care,neavand un rost in viata,pentru a trai decent cu iarba,frunze,pudra,va iesi la drumul mare sa protesteze,pentru a putea consuma acele produse de calitate,ca nu-i ajunge ajutorul social si vrea sa fie scutit pe viata de munca cinstita.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!