Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elena Udrea si Dorin Cocos, chemati in instanta de Alina Bica

Elena Udrea si Dorin Cocos, chemati in instanta de Alina Bica

Autor:

Prezenta luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiata in dosarul ANRP, Alina Bica a decis sa-i cheme in instanta, in acest proces, pe Elena Udrea si Dorin Cocos.

 

udrea si cocos Elena Udrea si Dorin Cocos, chemati in instanta de Alina Bica

Alina Bica este acuzata de abuz in serviciu, ea facand parte din comisia ANRP care a aprobat plata unor despagubiri masive catre afaceristul Gheorghe Stelian, pentru un teren supraevaluat.

Alina Bica se considera nevinovata si solicita ca Elena Udrea si Dorin Cocos sa fie chemati in instanta si audiati ca martori in acest dosar, in speranta ca acestia vor face dezvaluiri prin care sa fie demonstrata nevinovatia fostei sefe a DIICOT.

In dosarul ANRP au mai fost trimisi in judecata, fiind acuzati de abuz in serviciu, si ceilalti membri ai comisiei, respectiv Crinuta Dumitrean (presedinte ANRP si presedinta Comisiei Centrale de Despagubiri), Sergiu Diacomatu (vicepresedinte ANRP), Catalin Teodorescu (deputat in Parlamentul Romaniei), Remus Baciu, Oana Vasilescu (sef birou in cadrul Ministerului Justitiei), Dragos Bogdan si Lacramioara Alexandru.

De asemenea, Emil Nutiu, expert-evaluator, si afaceristul Gheorghe Stelian, beneficiarul despagubirii, au fost trimisi in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!