AcasăNewsElena Udrea, ravasita de ultima decizie a magistratilor. Apropiatii au sarit sa-i...

Elena Udrea, ravasita de ultima decizie a magistratilor. Apropiatii au sarit sa-i ridice moralul!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi seara, ca Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, sa ramana in arest.

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea era increzatoare in ultimul ei demers de a scapa de arestul preventiv.

Ba chiar Marius Striblea, avocatul acesteia, a recunoscut ca starea de spirit a Elenei Udrea este una optimista si ca ar fi normal ca fostul ministru al Dezvoltarii „sa nu fie judecat dupa opinia publica”.

Totusi, demersurile celor doi au fost sortite esecului, astfel ca magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi seara, sa o mentina pe Elena Udrea in arest preventiv.

Lovitura incasata a demoralizat-o pe Elena Udrea. Insa apropiatii acesteia s-au mobilizat exemplar si au vizitat-o pe Udrea, vineri, in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Mama fostului ministru al Dezvoltarii si Ruxandra Dragomir, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, au mers la aceasta pentru a-i ridica moralul. Fostul ministru a primit mancare, apa, haine si un buchet imens de flori pentru a-i ridica moralul.

Apropiatii Elenei Udrea sustin ca aceasta nu va face denunturi pentru ca „denunturi fac doar cei care sunt implicati in fapte penale”.

author avatar
Cristi Ionita
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger