AcasăNewsElena Udrea: "Presedintele ar trebui sa intervina in rezolvarea problemei creditelor in...

Elena Udrea: „Presedintele ar trebui sa intervina in rezolvarea problemei creditelor in franci”

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a facut, luni, cateva declaratii extrem de interesante.

Printre altele, Elena Udrea a precizat ca ii solicita presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, sa se implice in rezolvarea problemei creditelor in franci elvetieni. Liderul PMP nu a ezita sa-l atace pe presedintele Romaniei, la pachet cu premierul Victor Ponta.

PSD si PNL au o batalie pentru cine sa preia puterea. Nu pot gasi o solutie la o problema acută a persoanelor care s-au imprumutat in franci elvetieni. Consideram ca cel care ar trebui sa intervina si sa medieze intre partidele politice este presedintele Klaus Iohannis. Ar fi esential sa se obtina un consens la problema creditelor neperformante. Am solicitat presedintelui chemarea tuturor partidelor la consultari. Am primit un raspuns prin care Administratia prezidentiala va avea in vedere propunerea PMP. Ni se pare evident ca domnul Iohannis nu vrea sa se implice in solutionarea acestei probleme si gireaza atitudinea Guvernului. E un moment de coabitare Ponta-Iohannis”, a declarat Elena Udrea.

Mai mult, Elena Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis spunand despre acesta ca „domnul presedinte nu ne-a chemat la consultarile de la Cotroceni pe motiv ca PMP nu este partid parlamentar. Acesta este doar un pretext. Noi nu suntem bagati in seama pentru simplul motiv ca nu suntem de acord intotdeauna cu viziunea domnului Iohannis si nu ne exprimam in termeni elogiosi la adresa presedintelui”.

Liderul Partidului Miscarea Populara spune ca „noi sustinem intoarcerea la doua tururi de scrutin in alegerile locale, iar in ceea ce priveste alegerile parlamentare sustinem intoarcerea la votul pe liste. Vrem un parlament in care sa fie cel mult 300 de parlamentari”.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger