AcasăNewsElena Udrea, o noua incercare de a scapa de arest. Totul se...

Elena Udrea, o noua incercare de a scapa de arest. Totul se decide joi!

Arestata preventiv pentru infractiunile de care este acuzata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea face o noua incercare de a scapa de inchisoare.

Pana acum, toate incercarile Elenei Udrea de a scapa de arestul preventiv au fost sortite esecului, dar fostul ministru al Dezvoltarii nu cedeaza si joi isi va incerca din nou norocul.

Elena Udrea a depus o noua contestatie la mandatul de arest preventiv si spera ca magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa-i aprobe o masura mai blanda in dosarul „Gala Bute”, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

Va fi ultima incercare a Elenei Udrea de a scapa de arest, decizia magistratilor de joi urmand a fi una definitiva. Fostul ministru al Dezvoltarii si-a incercat norocul si in Vinerea Mare, pe 10 aprilie, dar nici atunci nu a avut noroc si a facut Pastele dupa gratii.
Udrea este acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, respectiv luare de mita, abuz in serviciu sau spalare de bani. Fostul ministru al Dezvoltari neaga acuzele si sustine ca este o victima a duo-ului Laura Codruta Kovesi (sefa Directiei Nationale Anticoruptie) – Florian Coldea (numarul 2 in Serviciul Roman de Informatii).

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger