AcasăNewsInjurati aici! Elena Udrea: Nu vreau sa stau 13 ani in puscarie...

Injurati aici! Elena Udrea: Nu vreau sa stau 13 ani in puscarie pentru un popor de idioti!

O fi adevarat ca de ce te temi de aia nu scapi?

Doamna Elena Udrea este o taranca. Nu este un peiorativ. Plescoi, locul ei de bastina, nu este oras si nici metrou nu va avea de la casa ei pana la islazul comunal. Apoi, vesnicia s-a nascut la sat, cum spunea Blaga, or Elena Udrea este si vesnica, si de la sat. Este vesnica in tupeu si in imagini de desfrau intelectual cu mainile in solduri. Iar cand se insinueaza in Petre Tutea, i se vad bobitele de ruj din coltul eruditiei vocale si oja sarita de pe coeficientul de inteligenta eseistica si filosofica.

O fi adevarat ca de ce te temi de aia nu scapi

Elena din Plescoi, altminteri catun nevinovat, a deschis din nou gura. Putea s-o tina inchisa, dar ar fi ratat sansa de a bate la poarta consacrarii cu golania citarii din Petre Tutea, de parca era egala cu filosoful care facuse puscarie politica.

Marlanie fara frontiere

I-am auzit aria nevinovatiei la o televiziune unde adasta si Traian Basescu, de obicei. Indarjita razboinica pentru drepturile omului care raspunde la numele de Elena Udrea tuna si fulgera ca daca si cea de-a doua instanta o va condamna, ea nu se va mai intoarce in tara. Hai sa fim seriosi, pai cu gandul asta a plecat acolo, in Costa Rica, sa nu se mai intoarca. Si, mai spunea ea, stie ca foarte multi ar vrea-o la puscarie. Iar ca sa fie si mai convingatoare, se scormoneste in punga cu citate de protocol si scoate o perla a nesimtirii: „Eu nu as vrea sa ajung sa il citez pe Tutea, care spunea: «cat de prost am fost sa sufar 13 ani in puscarie pentru un popor de idioti»”. Ca ea sa se compare cu Tutea e o ticalosie nascuta doar din insolenta. Sa se compare cu el, insa, intr-un asemenea context, e dovada ca marlania, in general, nu are limite.

Jurnal cu sutien

Sincer sa fiu, nu vad ce ar fi atat de groaznic intr-un sejur indelungat la Targsor. Nu e singura, e  tot cu niste doamne de calitate. Eventual. Ca i se va confisca sutienul, poveste veche si lipsita de senzatii erectile, nu ar fi o problema. Mai face un jurnal pentru Cristoiu, special cu asta. Ca va sta acolo niste ani buni, iar nu este de speriat. Codul penal special Elena Udrea nu s-a inventat. E la gramada, Nuti, ca la dusuri. Ca isi va petrece dupa-amiezele toride pe camp, la cules de rosii, n-are justitia vreo vina. Poporul vrea sa manance rosiile culese de tine, poporul ala de idioti. Tutea a stat 13 ani, tu te temi de sase, sapte? Hai, opt? Si apoi, este aceeasi Justitie din vremea ta, rebelo, e aia montata de tine si ai tai. Nu vad de ce te temi. Era buna cand ii baga pe altii la gherla, acum nu mai e buna?

Tupeu de Plescoi

M-am amuzat de prima data, cand te-am auzit in Parlament recitand din Martin Niemoller, sperand ca vei impresiona. Belea! Trebuia sa te uiti la fetele lor, barbatii tarii ramasesera cuplati la povestea cu sutienul si le lucra mintea mai departe. Crezi ca ii interesa pe cine ridicau nazistii? Aiurea! Erau preocupati de continuarea perchezitiei corporale la intrarea ta in arest, ca ii lasasesi cu ochii in soare si imaginatia nepotolita in prohab. Acum, vii si citezi din Tutea, sperand in vreo impresie artistica premiata de juriu. Numai un dobitoc poate crede ca Tutea a blatuit gale de box si ca de aia a facut munca silnica. Numai un retardat poate crede ca geanta aia cu bani, vreo 900.000 de euro parca, s-a pierdut pe drum si n-a ajuns la tine. Uite, acum ma gandesc. De ce nu le-ai spui judecatorilor ca a luat-o Petre Tutea? Bagai mare, cu acelasi tupeu ca si pana acum. Nu riscai mai mult de doi ani in plus, dar facea sa le vezi fetele contrariate. Nu trebuia sa-ti faci probleme ca te-ar fi dat afara din sala de judecata, abia ajungeai la puscarie mai repede. Si, ca sa fi castigiat macar la figurile impuse, trebuia sa torni la instanta macar un citat dintr-o creatie porno. Am eu una in cap, dar nu pot sa ti-o spun aici, se enerveaza CNA.

author avatar
Valentin Boeru
9.738 afisari

7 COMENTARII

  1. Asa ne trebuie! Cand exagerat de Inalta Curte a eternizat sentintele staliniste ale pedepsitilor regimului de ocupatie pe motiv ca „s-a respectat legea in vigoare”, sau, „vinovatia a fost probata” si toata floarea intelectualitatii a devenit inca o data victima, acum si a Legii 217, patronata de doctrinarii care i-au ascuns in temnitele comuniste, cand lacrimam la „Memorialul durerii”, dar avem orgasme intelectuale la eseurile inaltatoare de ode ale „elitei”, la adresa „slujirii”, a zeitei anticoruptie, cand trecem la statistica toate cazurile de abuzuri protocolare, sperand ca pe noi nu ne vor atinge ca suntem smecheri, ne meritam istoria asa cum e ea, cu Udrea alaturi de Tutea (cine l-a reabilitagt pe Tutea?! Ati vazut, macar, un proces de reabilitate, in anii astia in care s-a condamnat comunismul de catre copiii doctrinarilor si numai pe bucata pur nationalista, sa nu cumva sa se supere ocupantul de la est, ca are o „intelegere” cu ala de la vest?!), cu Kovesi laudata si asimilata victimelor Holocaustului, cu tefelotii in strada cerand catuse si puscarie grea pe motiv de opinii politice…Cam astia suntem…

  2. Ma frate ne faceti Plescoiul de ras…noi facem carnati nu proaste(sau curve)..asta e din micro 3 Buzau….nu are treaba cu satul nostru .
    intrebati-l pe Ilie Stan…..el a adus pa nuti in lumea mare.

  3. Cat au furat membri cuplului de amanti prezidentiali timp de 10 ani,stie cineva cu aproximatie,daca numai de la rusii ce detin fabrica de aluminiu din Slatina au primit o geanta,doua genti cu cate 4-5 milioane de dollari.Acum,basanaul este sub protectia stapanului principal al coloniei iar amanta oficiala a fost nevoita sa fuga in Costa Rica pentru a scapa de puscarie,nefiind sub protectia niciunui licurici mare sau din aia mici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger