AcasăNewsElena Udrea: "Nu exista nicio legatura intre Gala Bute si Traian Basescu"

Elena Udrea: „Nu exista nicio legatura intre Gala Bute si Traian Basescu”

Arestata preventiv pentru implicarea ei in dosarul Gala Bute, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, continua sa-si spuna of-urile prin intermediul unui celebru site de socializare.

Udrea a aflat si ea de zvonurile conform carora Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ar putea fi audiat ca martor in dosarul „Gala Bute” si a decis ca este momentul potrivit pentru a iesi la atac.

„Ca sa le fie clar tuturor: nu exista nicio legatura intre dosarul in care este arestata Elena Udrea (n.r. – dosarul Gala Bute) si Presedintele Traian Basescu. Construirea unei relatii cauzale reprezinta o marsavie”, este mesajul transmis de Elena Udrea.
Udrea nu a ezitat sa precizeze ca este multumita de „increderea pe care fostul sef al statului o are cu privire la faptul ca va reusi sa isi dovedeasca nevinovatia”.

Pe de alta parte, Elena Udrea i-a atacat dur pe oamenii legii sustinand ca „politistii sunt speriati si fortati sa continue spectacolul catuselor pentru ca, la randul lor, sefii lor actioneaza de spaima presei si a opiniei publice”.

Fostul ministru al Dezvoltarii nu ii menajeaza nici pe procurori sau judecatori. „De curand a fost adusa o noua colega de celula. O mama acuzata ca ar fi primit o indemnizatie de 3.000 de lei in baza unor documente false. Femeia a fost trecuta prin toate umilintele de rigoare cand ajungi in arest, fiind inclusiv plimbata cu catuse la maini. Poate sa explice cineva de ce o femeie care a obtinut o indemnizatie de 3.000 de lei pentru cresterea copilului trebuie sa fie retinuta si/ sau arestata? Unde este pericolul social? Ce fac in acest moment copiii acestor femei?”, se intreaba Elena Udrea.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger