AcasăNewsElena Udrea: Nu cred ca Placinta pleaca la PNL. Motiunea de cenzura...

Elena Udrea: Nu cred ca Placinta pleaca la PNL. Motiunea de cenzura nu va trece

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, in Parlament, ca nu crede ca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece si nici ca Sorina Placinta va pleca la PNL, asa cum se zvoneste in ultimele ore.

Intrebata de jurnalisti cum comenteaza zvonurile legate de plecarea Sorinei Placinta la PDL, Elena Udrea a declarat ca nu crede ca democrat-liberala va pleca la PNL. „Nu cred ca doamna Placinta poate sa treaca in PNL. Ea face parte din echipa de campanie de la Bucuresti si si-a afirmat explicit punctul de vedere legat de plecarile din partid pe care le-a condamnat ferm si a vorbit foarte mult despre principiile organizatiei. Deci, nu cred ca doamna Placinta a abandonat principiile de ieri pana astazi”, a spus Elena Udrea.

„Sigur motiunea nu va trece, momentul este important pentru guvernul Ungureanu si atunci sunt aici. Dupa aceea vom vedea ce face USL, dupa ce saptamani de-a randul a incercat, fie prin amenintari, fie prin cumparari, sa aduca suficiente voturi de partea Opozitiei cat sa isi voteze motiunea. Motiunea nu trece, PDL continua sa guverneze. Nici nu ar fi bine. Nu trece si este bine asa, in primul rand pentru Romania. Eu n-am pazit pe mine si n-am tinut pe nimeni in camera, am fost la sediul PDL Bucuresti”, a adaugat Udrea.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger