AcasăNewsElena Udrea: Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta....

Elena Udrea: Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta. Ponta dezinformeaza ca de obicei

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook, prin care dezminte afirmatiile liderului PSD, Victor Ponta, care a sustinut ca vicepresedintele PDL ar fi amenintat-o pe Sorina Placinta, in plenul Parlamentului, vineri, in ziua in care s-a dezbatut si votat motiunea de cenzura depusa de USL la adresa Guvernului Ungureanu.

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea

„Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta sau pe oricine altcineva sa voteze sau nu motiunea de cenzura. Sorina e un om la care tin foarte mult. Am investit foarte multa incredere in ea si ma bucura faptul ca nu a votat motiunea. Victor Ponta dezinformeaza ca de obicei. Nu e decat un trist politruc care se deda la intoxicari dintre cele mai grosolane”, a scris Udrea.

Liderul PSD Victor Ponta a sustinut, vineri, ca senatorul Sorina Placinta a fost amenintata, in plen, de catre Elena Udrea.

Motiunea de cenzura “Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, depusa de USL impotriva Guvernului Ungureanu a trecut de Parlament. Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost demis, vineri, la doar 78 de zile de la investire. Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 235 de voturi “pentru”.

364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger