AcasăNewsElena Udrea: Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti,...

Elena Udrea: Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, as fi un primar mai bun decat Oprescu

Elena Udrea a declarat, la B1 TV, ca si-ar fi dorit sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei, afirmand ca ar fi fost „un primar mai bun decat Sorin Oprescu”. Cu toate acestea, sondajele au aratat ca Silviu Prigoana are mai multe sanse de castig, a explicat liderul PDL Bucuresti.

Elena Udrea

„Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, pentru ca am demonstrat ca am fost un ministru care a reusit sa faca foarte multe lucruri, sa miste lucrurile care au fost intepenite ani de zile. Dar, dupa ce am fost intr-un guvern nepopular si una din figurile cunoscute ale Guvernului, sigur ca si popularitatea mea a scazut foarte mult, la fel cum a scazut a tuturor celor care au facut parte din Guvernul Boc. Ca urmare, pornind de la principiul ca intr-o batalie politica te duci cu cel care are cea mai mare sansa sa o castige, din toate analizele pe care le-am facut nu eu eram acea persoana, ci Silviu Prigoana. (…) M-am masurat in sondaje si am vazut ca Silviu Prigoana are mai multe sanse sa castige decat mine”, a spus Udrea, miercuri seara, la postul TV amintit.

Cred ca Prigoana va castiga. Oprescu, un primar prea scump

Elena Udrea a negat avonurile ca PDL ar fi negociat cu Ion Tiriac sau cu Raed Arafat pentru a candida la fotoliul de primar al Bucurestilor. Liderul PDL Bucuresti a precizat ca s-a mers pe candidatul cu cea mai mare sansa de castig, acesta fiind Silviu Prigoana. „Am avut tentatia la inceput de a merge cu un candidat independent, pe care sa-l sprijine partidul (…), dar am decis sa mergem cu oameni de partid, cu PDL-isti, cu oameni care pot aduce cele mai multe voturi. (…) Vom merge cu candidati proprii la toate sectoarele”, a mai spus Udrea.

De asemenea, liderul PDL Bucuresti a declarat ca Silviu Prigoana va castiga batalia electorala pentru ca Sorin Oprescu este „un primar prea scump” pentru Capitala. „Eu cred ca Prigoana va castiga, pentru ca domnul Oprescu este un primar prea scump pentru bucuresteni. (…) Dincolo de faptul ca a terminat doar cateva proiecte incepute de Adriean Videanu si Traian Basescu, le-a dublat costurile. Si pasajului, si Stadionului National, totul la domnul Oprescu costa foarte mult”, a sustinut Udrea.

140 afisari

3 COMENTARII

  1. Iar apare curvetul asta in ziare?Ne-am saturat de fataul ei de femeie de consumatie…Ca e sugatoarea lui cocos sau a lui marinarul,nu ne deranjeaza,dar sa dea si sfaturi e prea mult.Asta da tupeu,ca de lungul nasului a trecut demult.Cine din buc.sa o voteze?Cind au facut sondaje in Buc. nu a avut nici 10%.Bucurestenii sunt ingroziti de taranca asta si chiar au scandat ,,scapati Bucurestiul de elena Vuitoana”
    Vreau o presa fara elena udrea !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger