AcasăNewsElena Udrea, mesaj tulburator pe un celebru site de socializare

Elena Udrea, mesaj tulburator pe un celebru site de socializare

Eliberata din arestul preventiv, Elena Udrea are probleme de readaptare la viata din afara gratiilor.

Fostul ministru al Dezvoltarii s-a obisnuit cu programul din inchisoare, iar acum se trezeste in fiecare zi dis-de-dimineata si isi bucura fanii de pe un celebru site de socializare cu tot felul de mesaje.

Ultimul mesaj postat de Elena Udrea este, insa, unul cat se poate de tulburator. Fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca „nu am asteptari de la nimeni, deci nu voi avea dezamagiri. M-am obisnuit sa vad in jur tradari, interese, ipocrizie, invidie si minciuna”.

Udrea spune, totusi, si ca „experienta traita mi-a adus o surpriza pe care nu o credeam posibila: prietenia. Adica sentimentul de atasament si de dragoste al cuiva fata de noi, manifestat fara nicio cauza, fara niciun interes. Doar dorinta de a ne fi alaturi la greu, de a ne sprijini chiar si asumandu-si riscuri, expunandu-se public. Un lucru aproape de negasit in vremurile acestea”.

Evident, mesajul se vrea a fi o lauda la adresa bunei sale prietene, Ruxandra Dragomir, una dintre putinele persoane publice care i-au ramas alaturi, la greu, Elenei Udrea. Concluzia mesajului este cat se poate de clara: „Numele pe care il poarta prietenia este Ruxandra. Friends forever!”.

Elena Udrea se afla in arest la domiciliu, fiind acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa o elibereze din arest preventiv abia dupa inceperea procesului.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger