AcasăNewsElena Udrea: "Mai bine ma bateti cu pietre in piata publica"

Elena Udrea: „Mai bine ma bateti cu pietre in piata publica”

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost mutata din Arestul Central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor.

Fostul ministru al Dezvoltarii a avut o reactie dura fata de decizia autoritatilor de a o muta, mai ales in conditiile in care Elena Udrea considera ca nu exista motive ca ea sa mai fie tinuta in inchisoare.

„Mutarea la penitenciarul pentru femei de la Targsor reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea. E o incercare de suprimare emotionala si intelectuala. In acest moment, nu pot nici macar sa-mi studiez dosarul. Distanta mare fata de locul in care se va desfasura procesul, dublata de procedurile alambicate in ceea ce priveste comunicarea cu avocatii, ingreuneaza si mai mult capacitatea acuzatului de a-si sustine cauza. Trag, deci, concluzia ca aceasta hotarare are un puternic caracter represiv, incercandu-se, practic, sa mi se rapeasca dreptul la aparare”, este mesajul postat de Elena Udrea pe un celebru site de socializare, prin intermediul echipei sale de comunicare.

In plus, fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca „avem de a face cu o mare mizerie a celor care se joaca efectiv cu destine si vieti” si considera ca „mai bine ma ardeti pe rug, ma ghilotinati sau ma bateti cu pietre in piata publica, pentru ca se intampla acum echivaleaza cu o tortura emotionala si chiar fizica”.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger