AcasăNewsElena Udrea, invidioasa pe papagalul lui Ponta

Elena Udrea, invidioasa pe papagalul lui Ponta

Elena Udrea crede ca pe Victor Ponta il intereseaza doar propria imagine

Vorbe, nu fapte! Acesta este sloganul care, in opinia democrat-liberalei Elena Udrea, i s-ar potrivi de minune premierului Victor Ponta.

Elena Udrea crede ca pe Victor Ponta il intereseaza doar propria imagine

Pentru ca nu poate oferi poporului paine, seful Executivului ii trateaza pe romani cu circ. O spune fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, un pic geloasa pe abilitatile de comunicare ale social-democratului.

”Ponta foloseste functia de prim-ministru pentru a fi non stop in mass media. Nu numai ca este toata ziua la televizor, in studiouri sau  in direct prin telefon, dar a transformat si sedintele de guvern in conferinte de presa. Deschiderea acestor sedinte a devenit un prilej pentru premier de a lucra la propria imagine. Ceea ce in principiu nu ar fi neaparat criticabil, avand in vedere ca vorbim despre un om politic. Doar ca ceea ce spune Ponta si in aceste ocazii este doar gargara si atat”, noteaza Elena Udrea pe blogul personal, amintind ca mai toate iesirile la rampa ale premierului nu s-au materializat in masuri concrete. ”Daca dupa guvernarea Boc se spune ca a facut foarte mult, dar a comunicat foarte putin, deja dupa opt luni de guvernare Ponta se spune ca n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!”.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger