AcasăNewsElena Udrea, dispusa sa-si dea demisia din Parlament

Elena Udrea, dispusa sa-si dea demisia din Parlament

(foto: ziare.com)

Deputatul Elena Udrea este de acord cu propunerea presedintelui Traian Basescu, aceea ca toti parlamentarii sa-si dea demisia si sa fie alegeri comasate, parlamentare si prezidentiale.

(foto: ziare.com)

 

Parlamentarul a explicat pentru Romania TV, ca ea si ceilalti colegi din PDL sunt dispusi oricand sa demisioneze, chiar si cu riscul de a obtine un scor mult mai mic la urmatoarele alegeri. Udrea il sustine pe Basescu in ceea ce priveste demisia sa, impreuna cu cea a celor 588 de parlamentari.

„Nu stiu cat este de viabila aceasta solutie, avand in vedere puterea actuala, dar este o idee foarte buna. Poporul a vrut un Parlament de 300 de parlamentari si avem unul de 600. Ideea de a nu tine acest Parlament pana in 2016 si de a face alegeri comasate, europarlamentare, cu prezidentiale, cu parlamentare, mi se pare una foarte buna. Parlamentarii PDL sunt usor de convins sa faca acest gest. Problema este de respectare a procedurii constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului, dar pentru asta trebuie vointa politica. Noi am face acest gest chiar cu riscul de a obtine un scor mic in alegerile care ar urma”, a declarat Elena Udrea, potrivit sursei citate.

author avatar
Andra Nesu
829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger