AcasăNewsElena Udrea: „Destinul meu e sa conduc Romania”

Elena Udrea: „Destinul meu e sa conduc Romania”

Refugiata viseaza ca va ajunge presedinte. Poate la altii

Poti sa stai linistit si fara simtire patriotica atunci cand vezi cum refugiata in Costa Rica freamata de grija Romaniei? Cum se zbate ea sa fie bine ca sa nu fie rau? Poti sa o lasi in nebagare de seama cand ea e cu sufletul aici si cu trupul la plaja, acolo? Vrea sa conduca Romania. Un gest frumos, bun de apreciat daca esti la un pas de a fi crunt de beat si daca mai poti sa te exprimi coerent. De mica a vrut sa faca asta si inca nu a renuntat. De conducerea tarii e vorba, nu de matoleala. Treaba ei ce vrea, ce viseaza si ce tampenii da pe gura, pe mine ma ingrijoreaza doar faptul ca nu a renuntat.

Refugiata viseaza ca va ajunge presedinte Poate la altii

Popaganda la misto, cred eu, facuta de o gazeta dupa care nu ma dau in vant. Dincolo de poze, nu prea stiu ce as putea vedea acolo. Dar, ma rog, este si asta un fel de jurnalism, care isi are adeptii lui. Mai ales cand, in pana de imaginatie, bagi un reportaj sau un interviu cu Elena Udrea.

Organu’ legii nu apreciaza

Ce spune doamna Nuti in interviu? Spune ca are incredere in justitia din Romania. Aoleu! Parca pana acum nu vorbea chiar asa de urat. Mai spune si ca s-ar intoarce in tara, sa se judece in dosarul ala cu Gala Bute. Pana acum nu scotea niciun cuvant in sensul asta, totul era o facatura. Procurorii voiau sa o aresteze cu orice chip. Ea n-a luat niciun ban. Sau n-a dat, ca niciodata nu s-a inteles prea bine ce facea. Sau voia sa faca. Spaga? Mita, dupa cum ii spun procurorii? Adica bani? Doamne fereste, nu s-a pomenit asa ceva in casa, educatia si apucaturile ei de doamna. Ea a simtit, caci e femeie simtita, ca cineva i-a vrut raul pentru ca l-a adus pe Lucian Bute sa boxeze in Romania. Aici are dreptate. O fi fost vreun procuror care, la fiecare pumn al lui Bute, vedea numai cum ii curg banii din manusi ca la pacanele, cand nimeresti ce trebuie. Nu fente, nu joc de picioare, nu croseuri sau upercuturi, nimic nu a apreciat organu’ legii. Ma mir ca n-a ridicat podiumul, sa vada cine strange banii de desubt. Chiar, doamna Nuti, de ce nu v-ati aparat cu asta, sa caute acolo?

Lectii de condus

De ce o fi apucat-o pe Elena din San Jose dorul de tara? Sincer sa fiu, habar n-am. Poate pentru ca Basescu drege lucrurile in asa fel in Parlament si pe unde mai misuna, incat sa iasa lucrurile bine? Pentru ca vesnicul ei amorezat – de putere, doar de putere – stie pe ce resorturi sa apese prin legile justitiei incat sa se gaseasca si pentru ea o portita? Vorbesc prostii, Traian Basescu a fost omul dreptatii tot timpul, nu umbla el cu chestii din astea atat de ieftine. Si, la fel ca pentru ea, legea a fost intotdeauna sfanta. Cred ca asta i-a si legat, respectarea legii. Si dorinta de a conduce, ca sa nu uit. Poate ca si de aia ii mai facea doamna Nuti vizite nocturne la Cotroceni. Lua lectii de condus.

I-a citit Voropchievici in talpa

Insuficient, dupa parerea mea. Nu te intorci in tara daca nu ai garantia ca nu pici in botul crocodilului. Udrea simte ca dosarul ei se va rejudeca. Eu v-am zis ca e femeie simtita. Simt si judecarii la fel? De la cine? Dar numai pentru atat nu cred ca se deranjeaza. Nu renteaza sa revii in tara fara sa o conduci. De mica a vrut asta si, ambitioasa cum e, nu va renunta. Asta e destinul ei. Asta e cel mai nasol lucru pentru mine. Dar si pentru altii. Udrea intonandu-i-se imnul Romaniei? Bre, nu-i a buna, lumea nu gusta nicio secunda idiotenia asta. Romanii au citit ca si-a imbuibat partidul cu bani de peste tot, ca  PDL-ul dumisale a facut magarii  de neimaginat, timp in care ea il mangaia pe crestet, ca vioara a doua, retrasa in umbra. Dar, cel mai bine, romanii stiu ca ursul, cand da cu laba in fagure, se linge, nu da fuga la rau sa se spele. Doamne fereste, nu e un apropo, scriu si eu asa, sa-mi iasa numarul de semne.  Si sa nu uit, Netflix i-ar cam da un milion de euro sa faca un serial cu ea. Hai, lasa-ma. Sper ca nu cu ea sef de stat, ci cu tulburarile pe care le au gravidele, visandu-se presedinte. Cu destinul, mai usor, coana Nuti. E ca si cum ti-ar fi ghicit Voropchievici in talpa.

author avatar
Valentin Boeru
2.718 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger