AcasăNewsElena Udrea, declaratii socante: "Nu mai candidez la sefia PMP"

Elena Udrea, declaratii socante: „Nu mai candidez la sefia PMP”

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a facut, luni, cateva declaratii extrem de interesante.

In primul rand, Elena Udrea a precizat ca s-a decis devansarea Congresului Partidului Miscarea Populara, astfel ca mult asteptata intalnire va avea loc inca de pe 8 februarie.

De asemenea, Elena Udrea a anuntat ca „foarte probabil nu mai candidez la sefia PMP”. Imediat au aparut scenarii conform carora actualul presedinte al PMP se pregateste sa-i lase locul unui alt politician cu nume mare, nu de putine ori spunandu-se ca este foarte posibil ca insusi Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, sa preia Partidul Miscarea Populara.

Nu in ultimul rand, Elena Udrea l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, sustinand ca intalnirile avute de acesta cu liderii partidelor sunt doar un pretext.

„Iohannis discuta doar cu cei care sunt de acord cu dansul. Cei care au alte puncte de vedere nu sunt bine veniti la consultari. Toti cei implicati s-au inteles in legatura cu bugetul Apararii inca din 2013, asa ca actualele consultari sunt doar un pretext”, a fost mesajul dur transmis de Elena Udrea.

author avatar
Cristi Ionita
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger