AcasăNewsElena Udrea: "De ce pe Blaga nu-l intreaba nimeni de acuzatiile ce...

Elena Udrea: „De ce pe Blaga nu-l intreaba nimeni de acuzatiile ce i se aduc?”

Aflat in arest preventiv din cauza unor presupuse infractiuni comise in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, isi continua atacul impotriva oamenilor legii pe un celebru site de socializare.

Elena Udrea se ia de procurori si de judecatori si nu intelege de ce este tinuta in arest preventiv, iar oameni precum Dinu Pescariu „care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, sunt liberi si au ramas si cu banii”.

De asemenea, Udrea nu intelege „cum este posibil ca eu sa fiu tinuta in arest, sub pretextul ca am facut parte dintr-un Guvern care a taiat din salarii si din pensii, iar pe Blaga si pe ceilalti nu-i intreaba nimeni de acuzatiile concrete aduse impotriva lor?”.

Alte semne de intrebare pe care le are Udrea sunt in legatura cu urmatoarele probleme: „de ce nimeni nu-i intreaba pe vechii PDL-isti, deveniti noi PNL-isti, cum ramane cu acuzatiile aduse de Dorin Cocos si de Gabriel Sandu privind finantarea PDL?”, „de ce Crinuta Dumitrean sau Sergiu Diacomatu, beneficiari directi ai mitelor de la ANRP, acuzati ca au primit multe milioane de euro mita, stau bine-merci in arest la domiciliu si mai si cer control judiciar, iar Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu, sta si el in arest?”, „de ce in alte cazuri nu se intampla nimic, oamenii sunt liberi si fara griji, si mai si toaca banii cu care s-au ales, iar Elena Udrea este in continuare arestata?”.

Concluzia Elenei Udrea vine tot sub forma unei intrebari: „Ce trebuie sa fac pentru ca procesul meu sa se desfasoare asa cum este firesc, cu mine in libertate sau macar in arest la domiciliu?”.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger