Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elena Udrea, pe lista persoanelor urmarite a Politiei Romane, dupa condamnarea in “Gala Bute”

Elena Udrea, pe lista persoanelor urmarite a Politiei Romane, dupa condamnarea in “Gala Bute”

Autor:

E oficial: numele si fotografia fostului ministru, aflat de cateva luni deja in Costa Rica, figureaza pe lista cu persoane urmarite, afisata pe site-ul Politiei Romane.

 

udr 720x440 Elena Udrea, pe lista persoanelor urmarite a Politiei Romane, dupa condamnarea in Gala ButeDemersul vizand-o pe Elena Gabriela Udrea vine la doar o zi de cand Inalta Curte dispunea, ca decizie definitiva, condamnarea fostului oficial guvernamental la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si abuz in serviciu, in cauza cunoscuta opiniei publice drept “Gala Bute”.

De altfel, in dreptul motivului urmaririi figureaza negru pe alb urmatoarele aspecte: “mandat de executare a pedepsei inchisorii nr. 44 din 05.06.2018 emis de Tribunalul Bucuresti Sectia I a Penala, condamnata la 6 ani inchisoare”.

In cursul acestei dimineti, ministrul Justitiei spunea, cu referire la cazul de fata, ca “extradarea este posibila, chiar daca nu avem un tratat bilateral de extradare cu Republica Costa Rica”, dar si ca, desi nu exista un astfel de tratat, “cooperarea in aceasta materie are loc, poate sa aiba loc, pe doua proceduri distincte: prima in temeiul curtoaziei internationale, cu asigurarea reciprocitatii (…) a doua procedura se potate realiza in baza conventiilor multilaterale, la care ambele state au calitatea de parte”.

sursa foto: captura site Politia Romana


2 comentarii to Elena Udrea, pe lista persoanelor urmarite a Politiei Romane, dupa condamnarea in “Gala Bute”

  1. Rudel la beci Nuti la plaje

    In 24h Interpol prin tratate si protocoale o arestează pe Nuti emblema puti maine e la Targsor la programul de Sacose de paie pentru toti romanii.infractoarea.

  2. Rudel la beci Nuti la plaje

    IA SACOSA 💼NEAMULE, IA SACOSA! NU E EA COCO SANEL E DE NUTI DE PLESCOY NU E MARC END PUL TRAIANE E FĂCUTĂ DOAR DIN PAIE DE AMANTA TA IUBITA NUTI CEA PREA INDRAGITA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!