AcasăNewsElena Udrea, cu colega de celula in Parlament: "Doar cu mama am...

Elena Udrea, cu colega de celula in Parlament: „Doar cu mama am mai stat intr-o intimitate atat de mare”

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a participat, miercuri, la sedinta Comisiei pentru drepturile omului, comisie din care face parte.

Membrii comisiei respective cauta solutii pentru inlocuirea arestului preventiv cu masuri mai blande.

Udrea a venit insotita la sedinta de Steliana Bujoiu, femeia alaturi de care a fost incarcerata timp de 60 de zile in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Cu aceasta ocazie, Elena Udrea a povestit cateva intamplari la care au participat cele doua in Arestul Central.

„Doar in copilarie, cu mama mea, am mai stat intr-o intimitate atat de mare, asa cum am stat cu Steliana. Am stat impreuna 60 de zile, ceas de ceas, minut de minut. Stim aproape tot una despre cealalta, viata, familia, prietenii. Asta a fost un lucru bun, ca ne-am intalnit acolo. Am mancat impreuna, am petrecut timpul liber impreuna, am incercat sa ne incurajam reciproc. Mancam intai ce ii aducea sotul ei, apoi ce imi aducea mie mama, pentru ca primeam pachet in zile separate si astfel puteam sa mancam mancare proaspata mai mult timp. Citeam impreuna, discutam impreuna, imi reprosam de foarte multe ori ce se intampla astazi in Romania si mi-am asumat reprosurile pentru ca, da, eram dintre cei care determinasera evolutia lucrurilor pana la ce s-a ajuns astazi. Ne uitam la TV impreuna, ne beam cafeaua intr-un spatiu de un metru patrat, langa toaleta. Ne ajutam la spalatul pe par, lucruri destul de intime. Erau gandaci care se adunau cu sacii in arestul Politiei Capitalei. In martie, cand se mai incalzise, pusesem 30 de capcane in toata camera, pentru ca intrau gandaci de 10 centimetri care se urcau pe pereti, in pat. Intr-o seara ne-am trezit pe la ora 04.00, am crezut ca este un soarece care a intrat in camera, de fapt, era un gandac urias care intrase in capcana si se plimba cu capcana prin camera. Noroc ca Stelianei nu ii era frica de gandaci. Mi-a trecut si mie frica de gandaci cu ocazia arestului”, a mai spus Elena Udrea.

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger