Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elena Udrea crede ca PNTCD e mai credibil decat USL

Elena Udrea crede ca PNTCD e mai credibil decat USL

Autor:

Vicepresedintele PDL Elena Udrea crede ca acuzatiile USL  la adresa democrat liberalilor de fraudare a alegerilor partiale de duminica nu au nicio baza reala si nici credibilitate. Udrea a mai afirmat ca nimeni in Romania nu are asa de multe cunostinte in materie de aplicare a metodelor de fraudare a alegerilor decat PSD.

 

udrea1 Elena Udrea crede ca PNTCD e mai credibil decat USL“Le-as raspunde ca nimeni in Romania nu are o mai mare cunoastere a metodelor de fraudare a alegerilor decat PSD. Daca spunea PNTCD despre fraudarea alegerilor era de luat în seama, asa, saptamana trecuta dumneavoastra arataţi cum se dansa, cum se mancau mici la intalnirea cu Victor Ponta si Crin Antonescu”, a  declarat Elena Udrea.

Vicepresedintele  PDL a mai spus ca in materie de fraudare a alegerilor, “primii care trebuie acuzati sunt chiar cei de la USL”.


2 comentarii to Elena Udrea crede ca PNTCD e mai credibil decat USL

  1. Florian Sur

    In sfarsit se recunoaste public ca PNTCD este un partid cinstit si moralitatea lui este nestirbita, in cazul acests de ce nu ar fii votat? ori nu avem nevoie de cinste in politica romaneasca?

  2. marian

    Acest popor nu iubeste cinstea ,deci nici PNTCD.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!