AcasăNewsElena Udrea, audiata la DNA

Elena Udrea, audiata la DNA

Udrea, în așteptarea deciziei CAB: M-am întors de bunăvoie din Costa Rica. Vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate - VIDEO

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, este audiata, miercuri, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost arestata preventiv, iar fostul ministru cauta solutii pentru a scapa cat mai rapid din inchisoare.

Ultima mutare a fostului ministru al Dezvoltarii a fost solicitarea unei masuri mai blande, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar, urmand ca solicitarea ei sa fie judecata vineri, 10 aprilie.

Pana atunci, insa, Elena Udrea a ajuns, miercuri, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a oferi detalii suplimentare in legatura cu acuzatiile pe care i le aduc denuntatorii ei.

Conform Romania TV, Elena Udrea vrea sa lamureasca atat problema gentii cu 900.000 de euro, problema mentionata de Adrian Gardean si Gheorghe Nastasia, dar vrea sa lamureasca si problema comisionului de 10%, procent despre care Ana Maria Topoliceanu sustinea ca Elena Udrea si-l trage de la toate contractele incheiate de Ministerul Dezvoltarii.

Audierile de miercuri se fac la solicitarea Elenei Udrea, iar fostul ministru al Dezvoltari spera ca lamuririle de miercuri sa o ajute vineri sa obtina eliberarea din arest.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger