AcasăNewsElena Udrea ataca dur: “Ceea ce spune Ponta este doar gargara si...

Elena Udrea ataca dur: “Ceea ce spune Ponta este doar gargara si atat”

Elena Udrea spune despre premierul Victor Ponta ca se foloseste de functia sa pentru a fi tot timpul in central atentiei.

(foto: a1.ro)

Deputatul de Roman, Elena Udrea, a postat pe blogul sau un articol in care il ataca dur pe Ponta, spunand ca ofera poporului numai circ si ca lucreaza la imaginea sa prin intermediul mass media.

“In dorinta lui de a oferi poporului circ, pentru ca este evident ca nu-i poate oferi paine, Ponta foloseste functia de Prim Ministru pentru a fi non stop in mass media. Nu numai ca este toata ziua la televizor, in studiouri sau  in direct prin telefon, dar a transformat si sedintele de guvern in conferinte de presa”, si-a inceput Udrea postarea.

Deputatul nu se opreste aici si spune ca deschiderea sedintelor a devenit un prilej pentru premier lucreze la propria imagine si ca ceea ce spune in aceste ocazii este doar „gargara”.

“Spune ceea ce da bine, nu ceea ce chiar este in stare sa faca sau ceea ce ar fi adevarat. Arunca un buzdugan dupa care nici nu-i trece prin cap sa se duca. Cate afirmatii a facut fara ca in urma lor sa se si intample ceva? Ba mai mult, uneori a si fost contrazis ulterior de proprii ministri, cum a fost atunci cand a afirmat pompos ca ministerele sunt intesate de oameni care nu fac nimic, adusi pe considerente politice, care ar trebui dati afara”, a mai continuat fostul ministru al Turismului.

author avatar
Andra Nesu
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger