AcasăNewsElena Udrea: "Ar trebui sa se mearga pe un Guvern cu PNL...

Elena Udrea: „Ar trebui sa se mearga pe un Guvern cu PNL si cu PSD. Un fel de USL”

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca reprezentantii PMP sunt gata sa sustina o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Totul, insa, cu o singura conditie. Elena Udrea vrea ca documentul sa contina si punctele de vedere ale Partidului Miscarea Populara privind „proasta guvernare a PSD„.

„Partidul Miscarea Populara, in masura in care o motiune de cenzura ar fi bazata pe argumentele proastei guvernari, pe care noi le avem si le vom expune in permanenta ca partid de Opozitie, singurul ce a ramas, va sustine aceasta motiune. In masura, deci, in care vom regasi acolo reprezentate si punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Liderul PMP mizeaza, in continuare, pe un Guvern alcatuit din PNL si PSD. „Guvernul PSD are o sustinere destul de solida in Parlament. Nu stiu in ce masura un alt Guvern, propus de domnul Klaus Iohannis, ar avea o asemenea sustinere. Cred ca cel mai bine ar fi sa se mearga pe solutia data de doamna Gorghiu. Adica un Guvern ceva si cu PNL si cu PSD. Un fel de Guvern USL”, a afirmat Elena Udrea, pentru rfi.ro.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger