AcasăNewsElena Udrea, alaturi de familie de Craciun. Declaratii dupa eliberarea din inchisoarea...

Elena Udrea, alaturi de familie de Craciun. Declaratii dupa eliberarea din inchisoarea costaricana

„Sa nu plangi, mama”, se tanguia ea in seara condamnarii. Lipseste cumva din text „inca mai avem destui bani”?

Atat fostul ministru, cat si foata sefa a DIICOT-ului, Alina Bica, au fost lasate in libertate, dupa circa trei luni de arest.

In urma unei decizii a instantei din Costa Rica, Elena Udrea si Alina Bica au fost eliberate luni din inchisoarea in care se aflau inca din octombrie. De altfel, cele doua au parasit arestul impreuna, fiind asteptate de logodnicul Elenei Udrea. De altfel, aceasta din urma considera ca faptul ca a fost lasata sa iasa din inchisoare in Ajunul Craciunului este o „minune” facuta de Dumnezeu, pregatindu-se sa petreaca sarbatoarea alaturi de fetita si de tatal ei, Adrian, dar si mama acesteia, aflata in Costa Rica. „A fost o experienta foarte grea, de data aceasta foarte grea. Spun de data aceasta pentru ca o compar cu cea din 2015, cand am fost arestata preventiv in Romania. Mult mai greu decat atunci, pentru ca acum exista un copil, exista Eva, si despartirea de ea a fost foarte greu de suportat”, a marturisit Udrea, marti, la Antena3.

Fostul ministru a continuat prin a spune ca inca nu stie cand se poate intoarce in tara. „Vom vedea, copilul deocamdata nici nu are pasaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu, vom vedea, nu as vrea sa spun mai multe lucruri acum pentru ca aici, in Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile si nu as vrea sa incurc ceea ce am de facut aici. Vom vedea zilele urmatoare”, a mentionat Elena Udrea.

Decizia a fost luata dupa parcurgerea formalitatilor legale si vine ca urmare a hotararii Inaltei Curti de a suspenda pedepsele primite de cele doua, pe fondul deciziei CCR in privinta completurilor de cinci judecatori.

427 afisari

8 COMENTARII

  1. Sa nu ne mire nimic. Daca Adrian Nastase a fost condamnat pentru niste amarate de termopane , Elena Udrea , fosta dama de consumatie la tinerete , curva lui Basescu, a fost condamnata pentru gala Bute , in loc sa i se impute 800 milioane euro masluite pe cand era ministra la dzvoltare . Cifra avansata se poate regasi in presa vremii pe timpul cand vagabondul de Base sarea gardul pentru a – si potoli hormonii cu Udrea care stia secretele sexului de cand presta la o agentie de curve care livra carne vie in Bucuresti. Iar de Bica ce sa mai spunem . Pe mana ei , au trecut din proprietatea unor romani care aveau cereri de restituire a proprietatilor confiscate de comunisti , in mana unor comunisti de duoa 1989 , proprietati in baza unor acte ilegale.

  2. E rușine pt tot statul roman cum sa mai aibe încredere Interpol în autoritățile romane? O groaza de servicii au lucrat sa ce? Un stat atât de debil rar în istoria lumii. Faci lege neretroactiva la ce a consumat statul cu judecata și cu extrădarea dacă ai mai și dai miliardele înapoi?Sper ca procurorii sa nu se lase sa facă dosare mai bune și sa nu o lase suspendata prea mult! E o rușine pt tara ce se întâmplă mafia politica subzista. Rog oamenii sa nu mai voteze PSD Alde sau Pnl.

    • Se vede si din Costa Rica cine sunt vinovatii actualei situatii de tot rahatul,rampadulele de stanciu si tarcea,fiind la ordin permanent,au incalcat legea.Si pentru ca stau in continuare pe cele mai mari functii din justitie ne meritam situatia,adica suntem o Colonie de mana a paispea.

  3. Rusine autoritatilor din Romania pentru eliberarea cuplului Udrea _Bica .
    O hoata ordinara ,prostituata care ne sfida cu genti de 5000 euro ca …putea si cu toate obrazniciile .Acum e libera sa-si manance banii cu tanarul rus manechin -barbat de vanzare si sa-si creasca in puf copilul facut la tanc ..

    Rusine .

    Adica noi ,romanii, putem fi scuipati ,furati ,batjocoriti de panarame ca mustacioasa asta libidinoasa .Si Tudorel isi da binecuvantarea

    • Nu Tudorel si-a dat binecuvantarea,el a fost obligat de lege sa emita,trimita niste acte catre justitia din Costa Rica,pentru ca nu el a dat hotararile judecatoresti de la ICCJ a Coloniei de anulare a hotararilor definitive de condamnare,ca urmare a neresoectarii legii de Stanciu si Tarcea privind tragerea la sorti a completelor de 5,3 judecatori.Daca era extraterestru cu forte infinite Tudorel putea da timpul inapoi la anul 2014 de cand ICCJ a inceput sa incalce legea,deci Stanciu si Tarcea sunt infractoare sa vedem cine le face dosare penale.

  4. Mafia din asa zisa justitie din Colonie a provocat,in timp,aceasta situatie hilara,eliberarea adevaratilor hoti din banul public.Mafia din justitie s-a ocupat de dosare politice cu termosuri,pitici de gradina,propaganda pentru prezenta la vot si nu viceversa,zugraveli de doi bani si restul,iar hotii de zeci si sute de milioane euro si-au cumparat libertatea de la actuala asa zisa justitie si conducatorii ei politici.Cine nu vede aceste adevaruri,realitati si se lasa manipulati de servicii sa fie sanatosi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger