AcasăNewsAvocat: Elena Udrea, la Atena pentru "proceduri medicale"

Avocat: Elena Udrea, la Atena pentru „proceduri medicale”

In prima faza s-a aflat ca fosta sefa a PMP-ului nu s-a prezentat deunazi la instanta, la termenul din dosarul privind finantarea campaniei din 2009.

UPDATE: Udrea a reactionat, pe pagina de Facebook, dupa ce s-a aflat ca a plecat din tara. Nu a spus unde se afla, dar se vede cat se poate de clar ce o deranjeaza in privinta acestui aspect:

Redam in cele ce urmeaza, integral, postarea Elenei Udrea:

„Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie “pe surse” ca “Elena Udrea a parasit tara”!!!!!!???
Asa, si??? Si ce daca “am parasit tara”??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net?
“Am parasit tara” de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai “parasesc” oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine.
La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.
Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!
P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala.”

Apoi s-a aflat si un motiv pentru care Elena Udrea a fost reprezentata la instanta doar de catre avocatii sai. Si anume pentru ca a plecat din tara, mai exact in Grecia, din cate a dezvaluit unul dintre aparatorii sai legali, vineri, intr-o interventie la postul B1TV. Avocatul a explicat faptul ca Udrea „nu are in acest moment niciun fel de interdictie (…) in niciunul din dosarele in care este cercetata. Este un om liber, poate sa circule oriunde vrea”.

Totodata, avocatul Radulescu a detaliat ca Udrea nu avea obligatia sa fie prezenta la sedinta de judecata. Si ca fostul deputat se afla la Atena, la o clinica, „pentru anumite proceduri medicale” si ca vizita fusese „programata cu mult timp inainte”.

In alta ordine de idei, s-a aflat ca instanta a decis un nou termen in dosarul in cauza, pentru 26 februarie.

348 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger