AcasăNewsElena Udrea a jucat tenis cu Ruxandra Dragomir (GALERIE FOTO)

Elena Udrea a jucat tenis cu Ruxandra Dragomir (GALERIE FOTO)

Profitand de ziua frumoasa de primavara, cele doua colege din Miscarea Populara au renuntat, pret de cateva zeci de minute, la jeansi –  stiut fiind faptul ca PMP se vrea a fi „partidul in blugi” – si au ales tinute sport, lejere, numai bune pentru un meci de tenis pe zgura!

In timp ce Elena Udrea a optat pentru un tricou roz si pantaloni gri, fosta campioana la tenis Ruxandra Dragomir a ales o costumatie all white, cu tricou si fusta. Fostul ministru le-a demonstrat jurnalistilor prezenti la terenul de tenis aflat in incinta unui club sportiv din Capitala ca se pricepe si la politica, dar si la tenis.

Cele doua reprezentante ale PMP au ales sa faca sport pentru a-i mobiliza, preciza Udrea, pe toti romanii sa faca miscare. Retrasa din circuit de cativa ani, Ruxandra Dragomir, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, candideaza din partea PMP pentru functia de senator, in colegiul 8 din sectorul 4, Bucuresti, la scrutinul din 25 mai.

[nggallery id=511]

1.281 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger