Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Elena Petrascu demisioneaza de la sefia Postei Romane

Elena Petrascu demisioneaza de la sefia Postei Romane

Autor:

La patru luni de cand preluase, interimar, functia de director general al companiei, Elena Petrascu a decis sa renunte la aceasta postura.

 

Elena Petrascu director CNPR 350x244 Elena Petrascu demisioneaza de la sefia Postei RomaneAstfel ca si-a prezentat demisia Consiliului de Administratie al Postei Romane. Un anunt in acest sens a fost facut vineri, din directia companiei. “Astazi, a sosit momentul sa imi iau ramas bun de la o echipa in care am foarte multa incredere, o echipa cu care am reparat, am construit si am dezvoltat aceasta companie. Daca ar fi sa aleg doua cuvinte care sa rezume ceea ce am facut, impreuna, pentru companie, in aceste 4 luni, acestea ar fi transparenta si responsabilitate.  (…) La plecarea mea din companie, tin sa precizez ca Posta Romana este solvabila, stabila, cu perspective din ce in ce mai conturate pentru dezvoltare”, a tinut sa mentioneze, printre altele, sefa demisionara de la Posta Romana, citata intr-un comunicat remis redactiei.


1 Comentariu la Elena Petrascu demisioneaza de la sefia Postei Romane

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    POȘTA 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Poșta 8 ILIE 8; PO.ȘT.A. POA-Ploaia, ȘT-Tișbitul. Ploaia lui Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine, împreună cu definiția prin care a fost creată Instituția Statului, POȘTA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!