AcasăNewsElena Basescu si sotul ei au decis: Iata cine o va boteza...

Elena Basescu si sotul ei au decis: Iata cine o va boteza pe micuta Sofia Raisa!

Desi au primit o propunerea si de la Cornel Vadim Tudor – care ar fi vrut sa le boteze copilul Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu, fiica cea mica a presedintelui si sotul ei au gasit alti nasi pentru micuta lor.

Presedintele PRM a anuntat in urma cu cateva luni ca ar vrea sa fie nasul de botez al presedintelui Traian Basescu, precizand ca el „nu se rafuieste cu copiii adversarilor lui politici”.

Se pare, insa, ca propunerea lui a fost privita ca o gluma, astfel, se pare ca Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au gandit ca parintii spirituali ai micutei Sofia Raisa  sa fie nasii lor de cununie. Asadar, nepotica sefului statului ar putea fi botezata de familia fostului deputat PDL si presedinte al tinerilor democrat-liberali, Razvan Mustea, noteaza libertatea.ro.

De asemenea, potrivit unor surse citate de rtv.net, alt posibil nas al fetitei europarlamentarei ar putea fi Dorin Chirtoaca, dar si Ioana Basescu, matusa Sofiei, ar putea fi cea care sa o boteze pe micuta.

Fiica presedintelui, Elena Basescu, a nascut, in noaptea de sambata spre duminica – cu trei saptamani mai devreme decat fusese programat, o fetita de 2,7 kilograme, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. In prezent atat mama, cat si copilul sunt in stare buna.

author avatar
Alina Costache
2.335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger