AcasăNewsElena Basescu si sotia premierului, Daciana Sarbu, acuze pe retelele de socializare...

Elena Basescu si sotia premierului, Daciana Sarbu, acuze pe retelele de socializare

Fiica presedintelui, Elena Basescu, si sotia premierului Ponta, Daciana Sarbu, au avut un schimb acid de replici pe retetele de socializare. Intreaga disputa a pornit de la un avion care a plecat spre Strasbourg luni dimineata.

Acuzata ca din cauza ca ar fi intarziat, un avion al Tarom, cu destinatia Strasbourg, ar fi decolat mai tarziu, sotia premierului, europarlamentarul Daciana Sarbu, a postat o lamurire pe Facebook. „Cursa de luni dimineata catre Strasbourg era programata sa plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilita, ba chiar a ajuns la destinatie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot sa confirme acest lucru. Eu m-am inregistrat si imbarcat alaturi de toti colegii. Aviz celor care cauta teme de atac si nu reusesc sa le gaseasca…”, a scris Daciana Sarbu pe reteaua de socializare.

La scurt timp dupa aceea, sotia primului-ministru Ponta a postat  si un raspuns de la compania Tarom, care sa dovedeasca faptul ca aeronava a plecat de la Bucuresti fara întarziere.

La randul ei, mezina presedintelui a avut ceva de spus referitor la acest subiect. „Inteleg ca Daciana Ponta, surprinsa de presa ca a tinut un avion la sol 45 de min pt ca nu s-a putut trezi de dimineata, raspunde acuzandu-ma pe mine ca ocup 3 locuri in avion… Precizez doamna Ponta ca spre deosebire de dumneavoastra, mie imi permite silueta sa ocup un singur loc”, a scris Elena Basescu pe Twitter.

author avatar
eNational
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger