AcasăNewsElena Basescu si fetita au parasit maternitatea: "Sunt cu adevarat implinita!"

Elena Basescu si fetita au parasit maternitatea: „Sunt cu adevarat implinita!”

La trei zile dupa ce a adus pe lume primul sau copil, fericita mamica Elena Basescu a parasit maternitatea impreuna cu fetita pe care ea si sotul sau au ales sa o numeasca Sofia Anais.

Insotite de taticul Bogdan Ionescu, Elena si micuta au iesit pe usa unitatii medicale miercuri, in jurul orei 16. Zambitoare si grijulie cu cea mica, pe care o tinea in brate, infasata intr-un scutec roz, mamica Elena Basescu a vorbit putin cu jurnalistii aflati in fata Spitalului Universitar din Capitala. Le-a spus ca se simte foarte bine si ca e „o femeie fericita si cu adevarat implinita”.

La spital au fost si seful statului, Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, Maria, ambii extrem de incantati de rolul de bunici. Nepotica presedintelui urmeaza sa fie dusa acasa, unde o asteapta o camera special decorata pentru ea de catre parintii sai, pe ai carei pereti au fost pictate diferite persoanaje din desene animate.

Fetita cuplului Elena Basescu-Bogdan Ionescu a venit pe lume chiar pe 1 septembrie, ziua in care tinerii sai parinti au implinit un an de la casatorie. Fiica cea mica a presedintelui Basescu si sotul ei au anuntat ca au ales doua prenume pentru printesa lor: Sofia Anais.

Sursa foto: capturi Romania TV

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger