AcasăNewsElena Basescu confirma ca asteapta al treilea copil

Elena Basescu confirma ca asteapta al treilea copil

Sofia Anais si Traian Jr. vor avea, foarte curand, o surioara sau un fratior! Elena Basescu este gravida in sase luni.

Doar cunoscutii viitorilor parinti au stiut adevarul, Elena reusind sa pastreze, pana de curand, taina in privinta fericitului eveniment din viata sa si a iubitului

Confirmarea fericitei vesti pentru familia Basescu a fost facuta publica prin intermediul unei retele de socializare, dupa ce presa mondena a vehiculat informatia cum ca fata cea mica a fostului presedinte Traian Basescu ar fi gravida.

Asadar, in chip de reactie la zvonurile ce s-au raspandit rapid in spatiul public, la acest inceput de saptamana, Elena Basescu (37 de ani) a ales sa transmita un mesaj, prin care anunta ca ea si iubitul sau, Catalin, vor deveni parinti, in vara. „Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. ?In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii.  Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru”, a notat Elena Basescu pe Facebook.

sursa foto: Elena Basescu/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger