AcasăNewsEl este noul Hitler

El este noul Hitler

In timp ce lumea sarbatorea incheierea celui de al Doilea Razboi Mondial si infrangerea Germaniei naziste, peste Ocean, un american pe nume Isidore Heath Campbell si-a schimbat numele in Isidore Heath Hitler. Mai mult, americanul sustine ca initialele sale, IHH, inseamna, acum, fix „I Hail Hitler”. E drept, nu este prima data cand Isidore face valuri. In 2008, a facut un scandal monstru pentru ca o cofetarie a refuzat sa scrie pe un tort aniversar numele fiului sau, Adolf Hitler Campbell. E drept, acum s-a aflat ca Isidore are nu mai putin de noua copii, facuti cu cinci femei, si ca mai toti poarta nume care aduc a propaganda nazista. De altfel, a pierdut deja custodia a trei dintre copii sai, respectiv, Adolf Hitler Campbell, acum in varsta de 11 ani ; JoyceLynn Aryan Nation Campbell, de 10 ani si Honzlynn Jeannie Campbell, de noua ani. Acum, Isidore traieste cu o alta femeie, pe nume Bethanie Rose Zito, cu care are o fiica botezata Eva Lynn Patricia Braun. Isidore a pierdut diversele custodii pentru ca este analfabet, are crize violente, mai ales conjugale si nu muncit nico o zi din viata sa de adult. Recomandandu-i-se sa faca terapie, noul Hitler a refuzat pe motiv ca specialistul indicat era evreu de origine.

In timp ce lumea sarbatorea incheierea celui de al Doilea Razboi Mondial si infrangerea Germaniei naziste, peste Ocean, un american pe nume Isidore Heath Campbell si-a schimbat numele in Isidore Heath Hitler.

Mai mult, americanul sustine ca initialele sale, IHH, inseamna, acum, fix „I Hail Hitler”. E drept, nu este prima data cand Isidore face valuri. In 2008, a facut un scandal monstru pentru ca o cofetarie a refuzat sa scrie pe un tort aniversar numele fiului sau, Adolf Hitler Campbell. E drept, acum s-a aflat ca Isidore are nu mai putin de noua copii, facuti cu cinci femei, si ca mai toti poarta nume care aduc a propaganda nazista. De altfel, a pierdut deja custodia a trei dintre copii sai, respectiv, Adolf Hitler Campbell, acum in varsta de 11 ani ; JoyceLynn Aryan Nation Campbell, de 10 ani si Honzlynn Jeannie Campbell, de noua ani. Acum, Isidore traieste cu o alta femeie, pe nume Bethanie Rose Zito, cu care are o fiica botezata Eva Lynn Patricia Braun. Isidore a pierdut diversele custodii pentru ca este analfabet, are crize violente, mai ales conjugale si nu muncit nico o zi din viata sa de adult. Recomandandu-i-se sa faca terapie, noul Hitler a refuzat pe motiv ca specialistul indicat era evreu de origine.

author avatar
Catalin Dumitrescu
515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger